Onze diensten

 

Wij beschikken over twee specialismen, te weten het inrichten van werkprocessen en automatisering. Samen vormen zij een unieke combinatie waardoor wij u met onze “Altijd winst”-methode, resultaat kunnen garanderen.

 

We kunnen onze dienstverlening opdelen in een drietal activiteiten:

·         Procesverbetering

·         Maatwerksoftware

·         ICT Consultancy

 

 

Procesverbetering

 

Dit is onze kernactiviteit, uniek in de markt. Wij zorgen er voor dat u makkelijker en goedkoper gaat werken. Wij gaan actief opzoek naar mogelijke verbeteringen. Daarbij garanderen we u dat onze dienstverlening binnen een jaar terug verdiend is. U loopt geen enkel risico, omdat alle onderzoeken kosteloos zijn. Pas als we daadwerkelijk besparingen realiseren zijn er kosten aan verbonden.

 

Eén van de manieren om te besparen is automatiseren. Onze kracht is dat wij de nadruk leggen op het verbeteren van werkprocessen, niet op automatisering. Automatisering is een erg goed hulpmiddel om makkelijker en goedkoper te werken, echter het moet slim toegepast worden. Het moet zo toegepast worden dat het werkproces (mens, computer en andere productiemiddelen samen) het beste resultaat levert tegen zo laag mogelijke kosten.

 

Volg de link naar uitgebreide informatie over:

·         hoe ook ú makkelijker en goedkoper kunt werken;

·         hoe onze unieke "altijd winst"-methode werkt (stappenplan);

·        hoe u zelf aan de hand van voorbeelden uw  winstmogelijkheden kunt bepalen.

 

 

Maatwerksoftware

 

Hoewel we er niet de nadruk op leggen, leveren we ook maatwerksoftware. Wij zijn daarbij gespecialiseerd in de MS-Office producten (Word, Excel, Access, Outlook, Frontpage). Door ze geïntegreerd toe te passen is zo ongeveer alles mogelijk wat u kunt bedenken. U kunt bijvoorbeeld automatisch brieven aanmaken, complexe berekeningen uitvoeren, allerlei gegevens beheren en converteren, uw mail automatiseren en dat alles met één programma.

 

Wij kunnen complete applicaties leveren voor een fractie van de prijs van anderen. Dat komt omdat wij ook ons ontwikkelproces geoptimaliseerd hebben. Wij maken veel gebruik standaard componenten (programma onderdelen), waardoor we ze meerdere keren toe kunnen passen. Ook hebben we gecombineerde analyse/ontwerp/documentatie methodiek ontwikkeld waardoor we heel snel en daarmee goedkoop kantoorapplicaties kunnen ontwikkelen.

 

Onze software kenmerkt zich door:

·         Optimale aansluiting bij uw processen

·         Optimale aansluiting bij uw bestaande programma’s

·         Zeer goede prijs/prestatie verhouding

·         Gemakkelijk in gebruik

·         Geen overbodige toeters en bellen

·         Uniforme uitstraling

·         Hoge kwaliteit

 

Ook hier hanteren we de “Altijd winst” methode, eventuele voorgesprekken, onderzoeken en offertes kosten u niets.

 

 

ICT Consultancy

 

ICT is een breed werkterrein. Het is onmogelijk specialist te zijn op elk gebied. Wel zijn we goed op de hoogte van alle aspecten die een rol kunnen spelen. Dit is met name van belang bij het maken van strategische keuzes. Eén zo’n keuze is het selecteren van een pakket. Veel bedrijven maken gebruik van branch specifieke pakketten. Er zijn pakketten speciaal ontwikkeld voor de advocatuur, voor accountants, voor grootwinkelbedrijven, voor autoschadebedrijven, ga zo maar door. Vaak gaat het om forse investeringen, tienduizenden tot honderdduizenden euro’s. Hoe weet u nu welk pakket u moet keizen, of een pakket aan uw verwachtingen zal voldoen, of het het waard is? Het is vaak erg moeilijk om een goed oordeel hierover te vormen, zonder brede ICT-kennis en ervaring in pakketselectie. Volgens de leverancier is een pakket geweldig en zal het volledig aan uw verwachtingen voldoen. Het zal probleemloos bij u worden geïnstalleerd en geïmplementeerd en u krijgt uitstekende ondersteuning. Een leverancier zal echter niet snel de zwakke punten aan de grote klok hangen. Ook is het maar de vraag hoe goed de aansluiting met uw werkprocessen zal zijn. Ondersteuning bestaat vaak uit consultants met slechts één of twee jaar ervaring, maar wel € 800,- tot € 1200,- per dag kosten.

 

Wij kunnen u hierbij helpen. Wij stellen de leverancier de juiste vragen. Wij zorgen ervoor dat u niet alleen hoeft af te gaan op het mooie verhaal en de blauwe ogen van de verkoper. Zeker bij het selecteren van bedrijfskritische pakketten is dit een “must”. Ook kunnen wij voor u het implementatietraject in goede banen leiden.

Overigens geldt dit niet alleen voor het selecteren van een pakket, ook bij het doen van infrastructurele beslissingen is het zaak geen kat in de zak te kopen. Wij kunnen u, kijkend vanuit uw behoeften, hierbij ondersteunen.

 

Ook op het gebied van kwaliteitsmanagement hebben wij onze sporen verdiend. Hoe zorgt u ervoor dat uw werkprocessen contante kwaliteit leveren, kwaliteit die u wenst. Hoe handelt u fouten en klachten af? Hoe implementeert u het ISO 9002 systeem?